Η Εταιρεία μας

logo QIQ 02Η εταιρεία συμβούλων αξιολόγησης, μελέτης, ανάπτυξης, υλοποίησης & υποστήριξης Quality in Quality ιδρύθηκε από ειδικούς επιστήμονες με ευρεία γνώση και εμπειρία στον χώρο και με αντικειμενικό στόχο να καλύψει και να αντιμετωπίσει τις ανάγκες παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ιδιαίτερο αυτό χώρο των Συστημάτων Ποιότητας.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της Quality in Quality με συνεχή αποκλειστική παρουσία στον χώρο αυτό από το 1999 και έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 260 Συστήματα Ποιότητας σε Ελλάδα και Κύπρο, μπορούν να εγγυηθούν το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Η  Quality in Quality είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον χώρο αυτό των Συστημάτων Ποιότητας.

Μοναδικά προσηλωμένη στο συγκεκριμένο χώρο, με ανεπτυγμένη τεχνογνωσία και ξεχωριστή εμπειρία,  η  Quality in Quality διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και αποδοτικότητα καθώς και την άμεση αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση και μέσα σε ένα σύγχρονο διεθνές περιβάλλον, εξέχουσα σημασία λαμβάνει η συνεργασία της  Quality in Quality με εταιρείες και οργανισμούς του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού,  κορυφαίους  στο χώρο αυτό.

Ιδιαίτερη είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η Quality in Quality στον ευρύτερο χώρο των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων & της Υγείας, αφού έχει στο ενεργητικό της πάνω από 190 Συστήματα Ποιότητας στον ευαίσθητο και κρίσιμο αυτό χώρο. Company Profile 2021 01.08