Υποστήριξη Συστημάτων

chess4Η εταιρεία μας, εδώ και 21 χρόνια, αναλαμβάνει στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:  

 • Προετοιμασία Συστημάτων Ποιότητας για τον ετήσιο τακτικό επανέλεγχο από τον φορέα πιστοποίησης, καθώς παράλληλα τήρηση & βελτίωση αρχείων,  & διαδικασιών

 

 • Μελέτες υφιστάμενης κατάστασης Συστημάτων Ποιότητας.

 

 • Επιθεωρήσεις Συστημάτων Ποιότητας στα πρότυπα των φορέων πιστοποίησης.

 

 • Προσαρμογή του Συστήματος Ποιότητας στην δομή και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εταιρίας σας.

 

 • ΑΛΛΑΓΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ για την αποτελεσματικότερη  και ευκολότερη λειτουργία του Συστήματος Ποιότητας

Με την υποστήριξη από την Quality in Quality, του Συστήματος Ποιότητας της εταιρείας σας είστε πολλαπλά κερδισμένοι, γιατί:

 1. Δεν απασχολείται προσωπικό για την τήρηση των αρχείων Ποιότητας, καθώς το αναλαμβάνει η εταιρεία μας και εσείς κερδίζεται χρόνο εργασίας και κόστος.
 2. Αναλαμβάνουμε και όλη την επικοινωνία με τον φορέα πιστοποίησης, ώστε επίσης, να επωφεληθείτε από μη παραγωγικές εργατώρες.
 3. Η υποστήριξή μας κατά την διάρκεια της εξωτερικής επιθεώρησης από τον Φορέα Πιστοποίησης, σας εξασφαλίζει από τυχόν δυσάρεστα συνεπακόλουθα.
 4. Είστε πάντα έγκυρα & έγκαιρα ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στον χώρο σας σε σχέση με τα Συστήματα Ποιότητας και τις Νομικές και Κανονιστικές απαιτήσεις που μπορεί να ανακύπτουν.
 5. Συνεχείς υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του έτους για οτιδήποτε έκτακτο παρουσιαστεί σε σχέση με το Σύστημα Ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρεία σας.
 6. Διευκολύνει, αντί να επιβαρύνει το προσωπικό.
 7. Βελτιώνονται διαρκώς οι διαδικασίες.